Диагностика, проверка и тест на дюзи

Диагностика, проверка и тест на дюзи

Ние сме Sofia Diesel Center и сме единственият оторизиран сервиз за ремонт на дизелови помпи и дюзи в България. Извършваме проверка на дюзи на марки Lucas, Siemes VDO, Bosch, Delphi и Donso.

За да се провери функционалността на дюзата, тя се тества на специален стенд. Веднъж след като дюзата премине през теста и е доказан качественият ѝ ремонт, тя получава специален протокол, доказващ моментното й състояние.

Тестът се извършва по утвърден от производителя технология в зависимост от марката на инжектора.

Проверка на дюзи на стенд в Sofia Diesel Center

Sofia Diesel Center гарантира за високо качествено и прецизно извършена проверка на дизеловата дюза.

Веднага след приемането на дюзата, тя се проверява с помощта на специализираните стендове, с които нашия оторизиран сервизен център разполага.

Нашият екип предлага и напълно безвъзмездна консултация.

Тест на дюзи Комън Рейл

Дюзите осигуряват точно количество гориво на двигателя преди всеки такт на възпламеняване. Ето защо дизеловите двигатели често биват наричани и инжектори. Именно те се оказват най-честата причина за повреди при този тип двигатели.

При съвременни дизелови двигатели от типа комън рейл (Common Rail), и директно впръскане, се достигат до 2500 бара при условие обаче, че за дюзите работи помпа под високо налягане. Когато техниката е така осложнена, дюзите са много по-податливи на повреди.

Свържи се с екипа на Sofia Diesel Center

Ние извършваме проверка, ремонт и рециклиране (при необходимост) на дизелови помпи и дюзи на разумна цена и в рамките на деня, като предоставяме също и гаранция за извършената спешна услуга.

За клиенти извън София предлагаме опция за изпращане и получаване на частта по куриер за максимално удобство.

Разчитайте на инженерния и опитен екип към Sofia Diesel Center за прецизна диагностика на дюзи комън рейл.

Facebook Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *