Ремонт на помпа за високо налягане

Ремонт на помпа за високо налягане

Отървете се от проблема с дизеловата помпа като се доверите на експертите в сферата.

Заповядайте в Sofia Diesel Centerединственият оторизиран сервиз за ремонт, проверка, покупка и рециклиране на дизелови помпи/дюзи у нас.

Гарантираме за ненадмината експертност, най-добри цени и прецизност във всяко едно отношение.

В модерната ни технологична база и лаборатория разполагаме със съвременни машини – стендове за инжектори, благодарение на които можем да тестваме и калибрираме дизелови помпи тип CAT, Denso, Siemens, Delphi и Bosch.

Нашите стендове за тест и калибриране работят прецизно използвайки система за цифрово измерване на горивото. С помощта на лекото и безпроблемно ползване и съвременния дизайн на машината се спестява изключително време за измерване. Нещо повече, нашите технологично напреднали стендове работят 50% по-бързо от масовите алтернативи.

Ремонт на помпа bosch vp44 цена

Помпи Bosch vp44 представляват електронни роторни помпи – най-разпространите като вид -, които биват управлявани посредством електромагнитен клапан. Базовите функции на vp44 и vp30 помпите е да задействат впръскване в правилния момент, в достатъчно количество и при възможно най-силно налягане. Помпи vp44/30 позволяват разумно, икономично разпръскване, гарантиращо отпимално функциониране на дизеловия двигател, а това също допринася и за по-слабо замърсяване.

Ремонт на помпа

Ако имате нужда от помощ и съдействие за ремонт на помпа bosch vp44 за Opel, Ford, Audi, BMW и други марки автомобили, не се колебайте да се свържете с екипа на Sofia Diesel Center.

Sofia Diesel Center гарантира безупречен ремонт от инженерен екип от специалисти на изключително достъпна цена и за нула време!

Други предимства!

  • Нашите стендове подобряват филтрирането на калибровъчната течност с 2 микрона
  • Тестване на потока на дизеловата помпа се прави чрез дозиращо устройство.
  • Разчитайте на независимо регулиране на точка до 2 соленоида на дизеловата помпа – всичко се извършва спрямо изискванията и технологията на производителя на помпи.
  • Захранващо напрежение на соленоида – регулируемо
  • Честота на модулация на импулси – регулируема

В София Дизел Център разполагаме още и с богат избор от аксесоари за монтажна дейност на всички видове комън рейл помпи за високо налягане.

Имайте предвид, че всяка допълнителна функция на управление и регулиране спомага за редуциране на вредните емисии. Това също влияе положително и върху снижаване на горивния разход, повишаване на комфорта и сигурността на пътя.

Ремонтирането на дизеловите помпи е сериозен, отговорен процес, който при неправилно извършване може да задълбочи проблема с помпата. Всичко това може да се избегне като се доверите на експертния екип от инженери в Sofia Diesel Center. Ние работим само и единствено с модерно, специализирано оборудване.

Ремонт на комън рейл помпи цени

В сравнение с други впръскателни системи, комън рейл технологията се различава с това, че генерирането на налягане и впръскане са отделени. Тук става дума за отделна помпа за високо налягане, която непрекъснато подава гориво към тръбата.

Комън рейл системата разполага с налягане и това е в съответствие с текущото работно състояние на дизеловия двигател, дори при ниски обороти.

Разчитайте на Sofia Diesel Center за 100% качествено почистване или ремонт на помпи комън рейл на най-изгодни цени в България!

Facebook Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *